Enercal

8 Kebaikan ENERCAL® Plus

Di Wyeth Nutrition, kami memahami kepentingan pemakanan sebagai sebahagian daripada asas gaya hidup yang sihat dan aktif, jadi minumlah Enercal® Plus supaya anda akan diberikan kekuatan yang diperlukan untuk melaksanakan aktiviti harian anda.

8 Kebaikan ENERCAL® Plus adalah pemakanan tambahan yang dirumus dengan 1kcal/mL, protein yang tinggi, Kalsium, Vitamin D dan Vitamin B untuk menyokong kekuatan. Pengedaran kalori ENERCAL® Plus adalah secara seimbang dari karbohidrat, protein dan lemak seperti yang dinasihati oleh Malaysian Recommended Nutrition Index (MRNI).

Dapatkan sampel PERCUMA anda sekarang! Dapatkan sampel PERCUMA anda sekarang!

Tahukah Anda?

1. Kehilangan otot boleh berlaku pada awal 40-an1

usia 40 - 8% setiap tahun - 60 tahun

2. Pengambilan pemakanan tambahan membantu mengurangkan keletihan2

Mudah diadem 50% whey | 50% Membantu menurunkan kolesterol darah

3. Protein berkualiti tinggi membantu dalam penghadaman & kolesterol darah

Meningkatkan Kualiti Kehidupan

4. Menjaga jantung anda untuk membolehkan anda kekal aktif

5. Otot yang kuat sangat penting dalam melakukan rutin harian

Omega 3 & 6
Rujukan:
1. Paddon-Jones D and Leidy H. Dietary Protein and Muscle in Older Persons. Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2014 January; 17(1):5-11.
2. Kim SH, Lee SM, Jeung HC, et al. The Effect of Nutrition Intervention with Oral Nutritional Supplements on Pancreatic and Bile Duct Cancer Patients Undergoing Chemotherapy. Nutrients. 2019;11(5):1145
3. Hoffman JR, Falvo MJ. Protein-which is best? J Sport Sci Med. 2004;3(3):118-130. Jenkins DJ, Mirrahimi A, Srichaikul K, et al.

Jadual Perbandingan Nutrien Penting

Klik di sini untuk melihat Maklumat Nutrien penuh *Data dalam fail. Berdasarkan Panel Pemakanan produk setakat November 2020.

Saiz Hidangan yang Disyorkan

1 hidangan setiap hari atau seperti yang diarahkan oleh profesional penjagaan kesihatan anda. Hanya sediakan ENERCAL® Plus menggunakan sudu yang disertakan.

Berikan Khasiat kepada Orang Tersayang dengan ENERCAL® Plus

BELI SEKARANG

NOTIS PENTING : ENERCAL PLUS supplemen nutrisi untuk orang dewasa . Bukan untuk kegunaan parenteral. Tidak boleh diberikan kepada anak di bawan usia 12 bulan , ianya bukan pengganti susu ibu. Tidak sesuai digunakan untuk kanak kanak kecil melainkan disarankan oleh doktor pakar atau profesional kesihatan.