WIN_Product_Listing_Web-1600x700_both-min

Daftar untuk mendapatkan sampel susu percuma di parenTeam Malaysia!

Sebagai ibu bapa anda harus sentiasa memenuhi keperluan anak anda, termasuk pemakanan dan makanan tambahan mereka. Memastikan kesihatan anak anda menjadi keutamaan kami. Oleh sebab itu, kami di parenTeam adalah sebahagian daripada rakan anda untuk membantu menyokong anda di sepanjang perjalanan membesarkan anak-anak yang bahagia dan sihat.

Oleh itu, jadilah sebahagian daripada Kelab parenTeam hari ini untuk menikmati faedah eksklusif. Pilih contoh produk di bawah yang anda ingin cuba dan kami akan hantarkan terus kepada anda!

 

Zaman kanak-kanak

Si Manja anda melalui banyak pertumbuhan dan perkembangan pada usia ini. Kombinasi pemakanan yang betul sepanjang awal usia kanak-kanak adalah penting untuk memastikan pertumbuhan, pembelajaran dan perkembangan optimum mereka.

Oleh sebab itu, pasukan saintis dan pakar pemakanan kami telah menghasilkan rangkaian Susu Membesar agar anda boleh mendapatkan produk yang sesuai untuk anak anda, memberikan mereka keupayaan untuk berkembang dengan kuat dan ceria.
 

 

Pemakanan Dewasa

Apabila kita meningkat usia, kita perlu lebih berhati-hati dengan pelbagai cara untuk mengekalkan kekuatan kita. Adalah penting untuk memahami keperluan bagi mengekalkan jisim otot, serta memakan jenis protein yang betul dalam jumlah yang tepat bagi memenuhi keperluan pemakanan harian anda.

Bagi memenuhi keperluan ini, pakar-pakar kami telah menghasilkan minuman suplemen pemakanan lengkap yang akan memberikan keperluan pemakanan harian anda dalam satu hidangan.