NOTIS PENTING:

Diet yang seimbang semasa hamil dan selepas kelahiran membantu penyusuan susu ibu dengan baik . Dapatkan nasihat profesional kesihatan anda sebelum mengambil apa apa diet tambahan semasa kehamilan dan penyusuan. Selepas kelahiran, susu ibu adalah nutrisi terbaik untuk anak anda dalam menyediakan det seimbang dan memberi perlindungan daripada penyakit. Kami menyokong penuh saranan Pertubuhan Kesihatan Sedunia, semua ibu digalakkan menyusui anaknya dengan susu ibu sahaja dari lahir sehingga berumur 6 bulan dan meneruskannya sehingga mencapai umur 2 tahun . Makanan pelengkap berkhasiat perlu diberikan mulai umur 6 bulan. Anda dinasihati agar jangan melebihi pengambilan harian yang ditetapkan. Sila jauhkan suplemen ini daripada kanak kanak.
 

PROMAMA ialah susu rumusan untuk wanita hamil dan menyusu.
 

Penyusuan susu ibu adalah nutrisi terbaik untuk bayi dan kami menyokong penuh saranan Pertubuhan Kesihatan Sedunia bahawa semua ibu digalakkan menyusui anaknya dengan susu ibu sahaja dari lahir sehingga berumur 6 bulan dan meneruskannya sehingga mencapai umur 2 tahun. Makanan pelengkap berkhasiat perlu diberikan mulai umur 6 bulan. 

 

S-26 GOLD PROGRESS 3, S-26 GOLD PROMISE 4, S-26 PROGRESS 3, S-26 PROMISE 4 Susu Tepung Rumusan Untuk Kanak kanak 1 tahun dan ke atas, bukan pengganti susu ibu. Perkembangan setiap kanak kanak adalah berbeza, dapatkan nasihat profesional kesihatan untuk anak anda menggunakan produk ini.

 

ASCENDA BUKAN UNTUK KEGUNAAN INTRAVENOUS. Tidak boleh diberikan kepada anak di bawah umur 12 bulan , ianya bukan pengganti susu ibu.
 

ENERCAL PLUS supplemen nutrisi untuk orang dewasa . Bukan untuk kegunaan parenteral. Tidak boleh diberikan kepada anak di bawan usia 12 bulan , ianya bukan pengganti susu ibu. Tidak sesuai digunakan untuk kanak kanak kecil melainkan disarankan oleh doktor pakar atau profesional kesihatan.
 

parenTeam ingin berkongsi maklumat mengenai produk-produk nutrisi premium yang dihasilkan secara saintifik demi memenuhi keperluan kanak-kanak untuk pengalaman membesar yang menyeluruh.